Cilt 10, Sayı 2 (2013)

JOTAF / Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi

İçindekiler

Makaleler

Farklı Kurutma Metodlarının Kocayemiş Meyvesinin (Arbutus unedo L.) Kuruma Kinetikleri ve Renk Parametreleri Üzerine Etkileri PDF
TÜRKAN AKTAŞ, Hülya Orak, Füsun Hastürk Şahin, Neslihan Ekinci
BOX-JENKINS MODELİ YARDIMIYLA DÜNYA PAMUK FİYATININ TAHMİNİ PDF
Osman Orkan Özer, Uğur İlkdoğan
Çankırı Kenti Kamusal Yeşil Alanları Yeterliliğinin Ulaşılabilirlik Yönünden Değerlendirilmesi PDF
Bayram Cemil Bilgili
KAZDAĞLARI‘NDAN (BALIKESIR-EDREMIT) TOPLANAN VE ÇAY OLARAK TÜKETILEN TIBBI VE AROMATİK BİTKİLER PDF
Selami Selvi
BAZI İLERİ EKMEKLİK BUĞDAY ( TRİTİCUM AESTİVUM L.) HATLARININ BURSA KOŞULLARINDA KALİTE ÖZELLİKLERİ YÖNÜNDEN PERFORMANSININ ARAŞTIRILMASI PDF
Özlem Pakize KURT
EKMEKLİK BUĞDAYDA (Triticum aestivum L.) OSMOTİK STRESİN ÇİMLENME VE ERKEN FİDE GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİSİ PDF
Alpay Balkan
Tarım Makinaları Hibe Programının Kırklareli İlinin Mekanizasyon Gelişimine Etkisi PDF
Mehmet Fırat BARAN, Burak AKBAYRAK
ANADOLU MERİNOSU KOYUNLARINDA MEME TİPLERİ İLE MEME ÖZELLİKLERİ, SÜT VERİMİ VE BİLEŞENLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER PDF
Şükrü DOĞAN, İbrahim AYTEKİN, Saim BOZTEPE
Uzun Yıllık Yağış Verilerinin Trend Analizi ile Değerlendirilmesi: Tekirdağ-Çorlu İlçesi Uygulaması PDF
Cuneyt M. Bagdatli, Ahmet Istanbulluoglu, Cihan ARSLAN
DEPOLAMA SÜRESİ VE SICAKLIĞININ YUMURTA KALİTE PARAMETRELERİ VE ELEKTRİK İLETKENLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ PDF
Aylin AĞMA OKUR, H. Ersin ŞAMLI
Farklı Magnezyum Kaynaklarının Asit Topraklarda Yetiştirilen Mısır Bitkisinin Potasyum-Kalsiyum-Magnezyum İçeriğine Etkisi PDF
Özlem KARABULUT, Korkmaz BELLİTÜRK
Ezine Peynirinde Tüketici Tercihi ve Beklentisi PDF
Nalan Yuksel Delice, Onur Guneser, Yonca Karagul Yuceer
YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÖLÇÜM YÖNTEMLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI PDF
sefa altıkat, Ahmet ÇELİK