Cilt 12, Sayı 3 (2015)

JOTAF / Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi

İçindekiler

Makaleler

İPSALA İLÇESİ SULAMA SUYU KALİTESİ PDF
ipek Atılgan Helvacıoğlu, hayati arda, çiler meriç, cem tokatlı
Süt Sığırcılığı Yapan İşletmelerin Ekonomik Analizi: Hatay İli Örneği PDF
arif semerci, oğuz parlakay, ahmet duran çelik
Eritme Peynirinde Bazı Patojen Bakteriler Üzerine Farklı Baharatların İnhibisyon Etkisi PDF
TUNCAY GÜMÜŞ
KENTSEL YEŞİL ALANLARDA VANDALİZM VE OLASI TASARIM ÇÖZÜMLERİ: ANTALYA KENTİ ÖRNEĞİ PDF
Rifat Olgun, Tahsin Yılmaz
COMPETITIVENESS OF THE TURKISH DRIED FRUITS SECTOR: A CASE STUDY OF IZMIR PDF
Gözde Ertemli
Bıldırcın Yumurtalarında Bazı Kalite Özellikleri ile Tüy Rengi Arasındaki İlişkinin Diskriminant Analizi ile İncelenmesi PDF
Şenol ÇELİK, Hakan İNCİ, Turgay ŞENGÜL, Bünyamin SÖĞÜT
The Comparison of Growth Curve with Different Models in Anatolian Buffalo PDF
M.İhsan SOYSAL
FARKLI ÖZELLİKLERDEKİ POLİETİLEN MALZEMELERİN PAKET SİLAJLARDA KULLANIMI VE YEM KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ PDF
Fulya Toruk
SİVAS KENTSEL GELİŞİM ALANININ KENTİN PEYZAJ ÖZELLİKLERİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ PDF
Demet Demiroğlu, Yalçın MEMLÜK
Merlot Üzüm Çeşidinde Yaprak Gübresi Uygulamasının Verim ve Şıra Kalitesi Üzerine Etkisi PDF
nurettin öner
EDİRNE MERKEZ İLÇE AÇIK VE YEŞİL ALAN VARLIĞININ KENTSEL SİT ALANI SINIRLARI İÇERİSİNDE İRDELENMESİ PDF
Beste Karakaya
Türkiye’de Kullanılabilir Hayvansal Gübre ve Tahıl Sap Atıklarının Biyogaz ve Enerji Potansiyelinin Belirlenerek Sayısal Haritalarının Oluşturulması PDF
Ali Aybek, Serdar Üçok, Mehmet Ali İspir, Mehmet Emin Bilgili